Köpvillkor

Här hittar du mer information om våra köpvillkor. Lycka till med försäljningen av varorna från HTM och välkommen åter med nya order!

 

Beställningar
Beställningar görs enklast via vår webshop. Det går även bra att skicka beställningar via mail, fax eller ringa in dom.
De varor som finns i lager levereras snarast möjligt. 

Förpackningsstorlek
Förpackningsstorleken kan variera mellan produkter, det framkommer i produktinformationen i form av "kfp/fp." med vilket vi menar "konsumentförpackningar per förpackning". Vi en beställning som inte matchar vårt "kfp/fp." så förbehåller sig HTM rätten att runda av till närmsta hel förpackning.


Fraktgräns
HTM tillämpar en fraktgräns på 2.500kr. Blir Er beställning mindre än så tillkommer en fraktavgift på 100kr. HTM tar inte ut några administrativa avgifter.

Betalningsvillkor
HTM utför kreditprövning på samtliga nya kunder och nystartade företag som vill beställa varor från vårt sortiment. I vissa fall kräver HTM förskottsbetalning.
Efter godkänd kreditprövning gäller faktura med 20 dagar netto.

Reklamationer
Om en sändning har transportskador ska reklamation göras direkt till transportföretaget vid mottagandet. Är en vara felaktig av annan orsak ska reklamation göras till HTM snarast. Klicka på fliken "Kontakt" i menyn för att se kontaktinformation.


Leveransinformation
HTM använder sig av Schenker vid alla transporter av varor och ledtiden ligger normalt på två dagar.

Legal Notice

HTM behåller all upphovsrätt till all text, grafiska bilder och programvara som ägs av HTM och härmed ger dig tillstånd att elektroniskt kopiera dokument som publicerats här enbart för att sända eller visa information. Du får inte spegel, modifiera eller på annat sätt ändra några filer i denna webbplats för rebroadcast, eller skriva ut den information som finns där, utan skriftligt tillstånd från HTM. Förutom vad som uttryckligen anges ovan, inte något av innehållet häri skall tolkas som tilldelning av någon licens eller rättighet under någon HTM upphovsrätt, patent eller varumärke.
HTM, logotypen, samt företagets och produkternas identitet som häri används, är varumärken som tillhör HTM och får inte användas utan tillstånd.

Informationen i denna publikation, inklusive text, bilder och länkar, tillhandahålls "i befintligt skick" av HTM enbart som en service till sina kunder utan garantier av något slag.
HTM tar inget ansvar för fel eller försummelser i denna publikation eller andra handlingar som refereras av eller kopplade till denna publikation. Denna skrift kan innehålla tekniska eller andra felaktigheter, och inte alla produkter eller tjänster som nämns häri är tillgängliga i alla områden. Ändringar läggs till regelbundet informationen, och HTM kan ändra produkter eller tjänster som beskrivs i denna publikation som helst.

Om du väljer att svara direkt på HTM med kommentarer, frågor, förslag, idéer eller liknande som rör denna webbplats eller HTM produkter och tjänster, godkänner du att sådan information skall betraktas som icke konfidentiell och HTM har ingen skyldighet att svara och vara fria att reproducera, använda, offentliggöra och distribuera informationen till andra utan begränsning, inklusive men inte begränsat till utveckling, tillverkning och marknadsföring av produkter som innehåller sådan information.