Nyheter

Höst & Julblad!

Publicerad: 2016-11-11 Kommentarer 0

Nu är höstbladet och julbladet som ska gälla under säsongen 2016/17 färdiga och på väg att skickas ut till alla kunder som har handlat av oss under 2015/16! Är ni intresserade av en fysisk katalog så skicka oss gärna ett meddelande under "kontakt" med adressuppgifter. Vill ni titta i katalogen i datorn eller mobilen så hittar ni katalogerna (dock utan priser) under fliken "Kataloger". Vill ni se priser i datorn eller mobilen så skapa gärna ett konto till vår webshop, där hittar ni alla kataloger med pris, bild och lagersaldo! Nu hoppas vi på en mysig och vit vinter!

Läs mer

Ny produktkategori hos HTM!

Publicerad: 2016-11-11 Kommentarer 0

Ny produktkategori hos HTM! Vi kan nu erbjuda ett brett sortiment inom bilvårdsprodukter och kan stoltsera med varumärken som Turtle Wax, Hammerite, Armor All Wipes och Pingi Bilavfuktare! Klicka er runt och stilla er nyfikenhet på detta sortiment!

Läs mer

NYHETER!

Publicerad: 2016-02-12 Kommentarer 0

Har ni missat våra nyhetskategorier? Leta reda på "produktnyheter" i menyn till vänster och se våra produktnyheter månad för månad!

Läs mer

Ny katalog!

Publicerad: 2015-11-24 Kommentarer 0

Nu har vi höstkatalogen till förfogande! Titta under fliken "Kataloger" om ni känner för att bläddra lite i den, vill ni se priser så logga in i webshopen. Där går det även utmärkt att skicka in era beställningar!

Läs mer

Sommarkatalogen är här!

Publicerad: 2015-03-25 Kommentarer 0

Nu är sommarkatalogen tryckt och redo för att skickas iväg till alla våra kära kunder! Är ni ny som kund och vill ha en fysisk sommarkatalog att bläddra i så slå oss en signal på 0220-463 40 eller gå in på "kontakt" i menyn här ovanför och fyll i era adressuppgifter!

Läs mer

Visar 1 till 5 av 8 (2 Sidor)